Αποκάλυψη από τον δικηγόρο της 34χρονης για την υπόθεση με το βιτριόλι

στην Επικαιρότητα
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ο δικηγόρος της 34χρονης, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, αποκάλυψε νέα στοιχεία αναφορικά με την υπόθεση.

Ο Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι η 34χρονη του είπε πως είδε μια μαυροφορεμένη γυναίκα με μάσκα να της επιτίθεται.

Ακόμη, επιβεβαίωσε αυτό που η αστυνομία υπέθετε, δηλαδή ότι η επιτιθέμενη είχε κρυφτεί στο υπόγειο, και όπως η 34χρονη Ιωάννα περίμενε το ασανσέρ, πετάχτηκε και της έριξε το βιτριόλι.

Ακόμη, ο δικηγόρος σημείωσε ότι η γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι έχει σχέση και με την προσωπική αλλά και με την επαγγελματική της ζωή.

Θεωρείται μάλιστα σχεδόν βέβαιο πως η καταζητούμενη γυναίκα γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία γι αυτό και ήξερε που να κρυφτεί και πότε.

Αν όλα αυτά ισχύουν, ανατρέπουν πολλά από τα όσα τώρα υποθέταμε για την σχέση της επιτιθέμενης με την Ιωάννα.

Τα δύο βίντεο που μπορεί να κρίνουν πολλά και ο συνοδηγός

Από την πλευρά του,  ο αστυνομικός συντάκτης, Θεοδόσης Πάνου,  ανάφερε ότι δύο ακόμα βίντεο είναι στην κατοχή της αστυνομίας.

Τα βίντεο αυτά προέρχονται από κάμερες ασφαλείας που ελέγχουν την κυκλοφορία στην περιοχή.

Σε ένα από αυτά λοιπόν φαίνεται μια μαυροφορεμένη γυναίκα με μάσκα πριν την επίθεση στην 34χρονη. Στο επόμενο φαίνεται και πάλι μια μαυροφορεμένη γυναίκα, 1 λεπτό περίπου μετά την επίθεση να μπαίνει σε εναν αυτοκίνητο ως συνοδηγός, και να φεύγει.

Ακόμα βέβαια δεν θεωρείται βέβαιο ότι πρόκειται για την γυναίκα που επιτέθηκε στην 34χρονη με βιτριόλι, ωστόσο οι συμπτώσεις σίγουρα κινούν πολλές υποψίες.

Η αστυνομία λοιπόν προσπαθεί να βρει τις πινακίδες του αυτοκινήτου ώστε να προχωρήσει περαιτέρω την έρευνα.

Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει για την υπόθεση 15 άτομα, ωστόσο ακόμα δεν έχουν πάρει κατάθεση από την 34χρονη Ιωάννα, λόγω της κατάστασης που βρίσκεται.

Ο καυγάς που τελικά δεν είχε σχέση με το περιστατικό

Όσον αφορά έναν καυγά που είχε γίνει στην πολυκατοικία της 34χρονης μέσα στην καραντίνα, αυτό δεν έχει να σχέση με την επίθεση, όπως ανέφερε και ένοικος του κτηρίου.

Facebook Comments

Τελευταια από Επικαιρότητα

Go to Top