Αμετανόητοι οι νταήδες που ξυλοκόπησαν τον 17χρονο – Στο σχολείο του Βύρωνα η Κεραμέως

11 mins read

Όχι μόνο δε μετάνιωσαν οι ανήλικοι δράστες που είναι μαθητές γυμνασίου, αλλά συνεχίζουν να προκαλούν και να απειλούν ακόμη και μέσα από αστυνομικό τμήμα στα social media.

Σύμφωνα με το VyronasNews, στον Βύρωνα έχουν αρχίσει να ανοίγουν στόματα και να υπάρχουν μαρτυρίες για συμμορίες ανηλίκων, με συγκεκριμένες ονομασίες και λογότυπα, οι οποίοι σε καθημερινή βάση εκφοβίζουν μαθητές.

Το βράδυ της Τετάρτης, με τις αποκαλύψεις για την επίθεση στον 17χρονο μαθητή να σοκάρουν, συνεδρίασε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Εκεί βρέθηκε και η αδερφή του 17χρονου μαθητή, θύμα bullying από συμμαθητές της. Φανερά σοκαρισμένη, η μαθήτρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Βοηθήστε μας να λυθεί το πρόβλημα. Η διήμερη αποβολή δεν είναι η λύση. Πολύ πιθανόν οι γονείς μου σήμερα να πήγαιναν στην κηδεία του αδερφού μου».

Η Νίκη Κεραμέως στο 1ο ΓΕΛ Βύρωνα

Στο 1ο ΓΕΛ Βύρωνα στο σχολείο όπου έγινε το επεισόδιο με τον ξυλοδαρμό του μαθητή της Γ’ Λυκείου βρέθηκε εκτάκτως στις 9:30 το πρωί της Πέμπτης, η Υπουργός Παιδείας συνοδευόμενη από την διευθύντρια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Α’ Αθήνας Ιωάννα Ψίνα.

Η υπουργός Παιδείας έχει ήδη παρέμβει για το περιστατικό βίας δημοσίως μέσω Twitter: «Αναφορικά με την επίθεση εναντίον μαθητή σε σχολείο του Βύρωνα, η αρμόδια Περιφερειακή Διεύθυνση έχει δρομολογήσει τις προβλεπόμενες ενέργειες διερεύνησης των συνθηκών και ο Σύλλογος Διδασκόντων τα δέοντα παιδαγωγικά μέτρα. Οφείλουμε να είμαστε αμείλικτοι απέναντι σε κάθε είδους εκφοβισμό και βιαιοπραγία στο σχολείο. Αντιμετωπίζουμε τα μεμονωμένα περιστατικά και συνεχίζουμε τις ενέργειες για την ενίσχυση του ασφαλούς και υγιούς σχολικού περιβάλλοντος».

Facebook Comments

Τελευταία Νέα