Ακυρώθηκε η τηλεοπτική ενημέρωση για τον κορωνοϊό εξαιτίας του σεισμού

7 mins read

Αφού αναβλήθηκε το διάγγελμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη κατά το οποίο θα ανακοίνωνε νέα μέτρα, σειρά πήρε και η live ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λόγω του ισχυρότατου σεισμού που έχει πλήξει τη χώρα, η ενημέρωση σήμερα θα πραγματοποιηθεί από τον ΕΟΔΥ με γραπτή ανακοίνωση, όπως τις υπόλοιπες μέρες.

Εσπευσμένα μετέβη στη Σάμο ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με κυβερνητικό κλιμάκιο σε συνέχεια του μεγάλου σεισμού που σημειώθηκε πριν από λίγο στο νησί.

Στόχος η εκτίμηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί και τη σχεδίαση των ενεργειών αντιμετώπισης των συνεπειών μετά τη σεισμική δόνηση.

Όλες οι δυνάμεις πολιτικής προστασίας έχουν ενεργοποιηθεί άμεσα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού, ενώ όλες οι Ειδικές Μονάδες Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ) του Πυροσβεστικού Σώματος βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα.

Στις 17:30 πραγματοποιήθηκε συντονιστική σύσκεψη με τη συμμετοχή των Δημάρχων και όλων των εμπλεκόμενων φορέων στο Δημαρχείο Καρλοβάσου.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα