ΑρχικήΕπικαιρότηταΆγιοι Θεόδωροι: Παραδόθηκαν οι δύο Ρομά που σκότωσαν την ηλικιωμένη

Άγιοι Θεόδωροι: Παραδόθηκαν οι δύο Ρομά που σκότωσαν την ηλικιωμένη

Οι δύο Ρομά που πάτησαν και σκότωσαν με το αυτοκίνητο ηλικιωμένη γυναίκα, στους Αγίους Θεοδώρους,  παραδόθηκαν στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Παρασκευής οι δύο δράστες παραδόθηκαν με τον δικηγόρο τους στο Α.Τ. Μεγάρων και αναμένεται να μεταφερθούν στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα μαζί με τον γιο της έκαναν το πρωί εργασίες στην αυλή τους μετά τις πρόσφατες καταστροφές από την κακοκαιρία, όταν η ηλικιωμένη άκουσε φωνές από το δρόμο να την καλούν «κυρία, κυρία…». Η γυναίκα πλησίασε τους δύο δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα της άρπαξαν την αλυσίδα από το λαιμό και κατευθύνθηκαν προς τα πάνω της οδού Ανθέων, χωρίς να μπορέσουν, ωστόσο, να διαφύγουν, μιας και έπεσαν σε αδιέξοδο.

Η 77χρονη γυναίκα που είχε προσπαθήσει να τους ακολουθήσει έπεσε λιπόθυμη στο δρόμο και τότε, με μεγάλη ταχύτητα οι δράστες την πάτησαν με το αυτοκίνητο, με συνέπεια η γυναίκα να χάσει τη ζωή της.

Όπως αναφέρεται στην ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατός της γυναίκας ήταν ακαριαίος και προκλήθηκε όταν το αυτοκίνητο ουσιαστικά της έσπασε τον αυχένα.

Ο γιος της ηλικιωμένης περιέγραψε τη άγρια δολοφονία της μητέρας του: «Πήγαν να κάνουν άτακτη φυγή μόλις είδαν ότι έβγαινα εγώ με τον πατέρα μου από το σπίτι. Την είχαν μπροστά τους, χωρίς δεύτερη σκέψη, την πρώτη τη χτύπησαν και τη ξάπλωσαν κάτω και με τη δεύτερη ξαναγκάζωσαν και πέρασαν από πάνω της. Τη μια ήταν όρθια και την πήρε (σ.σ. το αυτοκίνητο), την εμβόλισαν και την πέταξαν τρία μέτρα κάτω, ξάπλωσε κάτω η γυναίκα και ξαναγκάζωσαν και πέρασαν από πάνω της και της σπάσανε όλα της τα κόκαλα γύρω-γύρω, τη διελύσαν, την πέρασαν από πάνω».