54ο Super Bowl: Έρχεται και φέτος στο κανάλι FΟΧ Sports HD στη Nova!

6 mins read

Ο τίτλος του 54ου Super Bowl κρίνεται και φέτος στο κανάλι FOX Sports HD στη Nova! Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στη 01:30 (προς ξημερώματα Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου), όλοι οι συνδρομητές της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας μέσα από τη συχνότητα του καναλιού FOX Sports HD, τον τελικό του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου NFL, το φημισμένο Super Bowl μεταξύ των ομάδων Kansas City Chiefs – San Francisco 49ers.

Ο πλέον εμπορικός αγώνας παγκοσμίως θα πραγματοποιηθεί στο «Hard Rock Stadium», στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Οι Chiefs επιστρέφουν στο Super Bowl μετά την τελευταία τους παρουσία το 1970 ενώ οι 49ers θέλουν την 6η κατάκτηση του τροπαίου. Τον εθνικό ύμνο των Ηνωμένων Πολιτειών πριν την έναρξη του αγώνα θα τραγουδήσει η Demi Lovato ενώ στο παραδοσιακό Halftime Show θα εμφανιστούν η Jennifer Lopez και η Shakira.

Στην περιγραφή θα είναι ο δημοσιογράφος των καναλιών Novasports, Δημήτρης Καρύδας και μαζί του θα είναι ο επί σειρά ετών σχολιαστής του NFL, Πάρις Παπαέλληνας. Οι φίλοι του αμερικάνικου ποδοσφαίρου θα μπορούν να επικοινωνούν κατά τη διάρκεια της μετάδοσης με τους σχολιαστές μέσω του hashtag στο Twitter #nflnova.

Facebook Comments