ΑρχικήΕπικαιρότητα«2015, Καύσωνας στην Αθήνα»: Ο Ν. Στέφος παρουσιάζει στις 26 Φεβρουαρίου το...

«2015, Καύσωνας στην Αθήνα»: Ο Ν. Στέφος παρουσιάζει στις 26 Φεβρουαρίου το νέο του βιβλίο

Ο δημοσιογράφος Νίκος Στέφος παρουσιάζει την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, στις 19:00, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής , το βιβλίο του με τίτλο «2015, Καύσωνας στην Αθήνα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις AΘens Bookstore Publications.

Το βιβλίο επιχειρεί να δώσει απαντήσεις στις ακόλουθες ερωτήσεις:

Τι ακριβώς συνέβη το καλοκαίρι του 2015; Τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη Ζωή Κωνσταντοπούλου; Ποιος ο ρόλος του Προέδρου της Δημοκρατίας; Πώς ο Ευκλείδης Τσακαλώτος «άδειασε» τον Γιάνη Βαρουφάκη;

Πώς έγινε αρχηγός της Ν.Δ. ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης; Τι είπε στο τηλέφωνο ο Κ.Καραμανλής στον Αλέξη Τσίπρα; Τι ειπώθηκε στο συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών και τι προσάπτουν οι αρχηγοί στον Πάνο Καμμένο;

Όλες οι απαντήσεις στο BEST SELLER του Νίκου Στέφου:  «2015, Καύσωνας στην Αθήνα». Τετάρτη 26/2 στις 19.00 απαντήσεις θα δώσουν οι Θ.Ρουσόπουλος, Χ.Σταϊκούρας, Τ.Θεοδωρικάκος, και Ν.Παππάς.  Συντονιστής: Δημήτρης Οικονόμου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, κείμενο

Ποιος είναι ο Νίκος Στέφος

Ο Νίκος Στέφος γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Μεγάλωσε και σπούδασε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Δημοσίου Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από πολύ νέος ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία και εργάστηκε στην ΕΡΤ, σε εφημερίδες και περιοδικά ως ρεπόρτερ, πολιτικός συντάκτης (για πάνω από είκοσι χρόνια) και αρχισυντάκτης αλλά και ως διευθυντής εφημερίδας στην Κύπρο. Στη μακρόχρονη δημοσιογραφική του πορεία είχε την ευκαιρία να συναντήσει παγκόσμιες προσωπικότητες και να πάρει αποκλειστικές συνεντεύξεις από ηγέτες όπως ο Καντάφι, ο Αραφάτ, ο Μεσούτ Γιλμάζ, ο Κόφι Ανάν, ο Ζισκάρ Ντ΄ Εστέν κ.ά. αλλά και από διεθνούς φήμης καλλιτέχνες όπως ο Μαρτσέλο Μαστρογιάνι, η Φανί Αρντάν, ο Τζον Μάλκοβιτς, η Νικόλ Κίντμαν, ο Ντέμις Ρούσος, ο Κώστας Γαβράς, ο Μπένι Χιλ κ.ά.