Novartis: O Αγγελής ανακαλεί τις μηνύσεις Σαμαρά, Βενιζέλου, Αβραμόπουλου

10 mins read

Με έγγραφη αναφορά δέκα σελίδων, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Αγγελής ανακάλεσε από το αρχείο, στο οποίο ο ίδιος είχε στείλει, τις μηνύσεις των Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελου Βενιζέλου και Δημήτρη Αβραμόπουλου επικαλούμενος στοιχεία που χρειάζονται διερεύνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αγγελής υπέβαλε αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 και πρωτοκολλήθηκε στο αρμόδιο γραφείο και ταυτόχρονα απηύθυνε έγγραφο προς τον εισαγγελέα εφετών με συγκεκριμένες παραγγελίες για τη διερεύνηση των καταγγελλομένων από τους τρεις πολιτικούς.

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, η συγκεκριμένη αναφορά δεν υποβλήθηκε ως είθισται και δεν τηρήθηκε η διαδικασία υποβολής σχετικού αιτήματος προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου η οποία μπορεί να αποφασίσει για την τύχη των μηνύσεων αυτών. Θεωρείται παραβίαση της εισαγγελικής ιεραρχίας καθώς δεν έχει ήδη απευθύνει σχετικό αίτημα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου.

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής στο έγγραφο του προς τον εισαγγελέα εφετών ζητά, επίσης, να κληθούν και να εξεταστούν ως μάρτυρες οι Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος και Δημήτρης Αβραμόπουλος για όσα οι ίδιοι με τις μηνύσεις τους έχουν καταγγείλει. Ο κ. Αγγελής αναφέρεται εκ νέου στο «Ρασπούτιν» και ζητά να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του Βέβαια, ο κ. Αγγελής κατά τη διάρκεια της έρευνας για τις μηνύσεις των τριών πολιτικών δεν είχε καλέσει προς εξέταση κανένα πολιτικό πρόσωπο και τα στοιχεία που επικαλείται είναι γνωστά εδώ και μήνες σύμφωνα με τις αναφορές του.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα